Upoznajte ClearView sočiva!

Postoji mnogo tipova dizajna monofokalnih sočiva.

Ipak, zašto su standardna lagerskia sočiva oduvek predstavljala kompromis između ravnijeg, tanjeg sočiva sa jedne strane i optičkih karakteristika sa druge, posebno u perifernom delu? Odgovor leži u dizajnu sočiva.

Izbor dizajna sočiva ne samo da pravi veliku razliku u tome kakva se estetika sočiva i udobnost nošenja može postići, već imaju i značajan uticaj na optičke performanse, sa posebnim akcentom na periferni deo.

Kompanija ZEISS, kao dugogodišnji tržišni lider u optičkim inovacijama, uspeva da pronađe način kako da složeni način recepturne proizvodnje prenese na proizvodnju standardnih lagerskih sočiva.

Ova napredna tehnologija nosiocima konačno obezbeđuje sočivo kod koga prvi put ne treba praviti kompromis između dobrog izgleda i dobrog vida.

Sa ClearView sočivima korisnici imaju savršeno jasan vid od centra ka periferiji. Sočiva su ravnija i tanja od sferičnih ili asferičnih lagerskih sočiva.

Prednosti u odnosu na standardna lagerska sočiva:

  • Optimizacija sočiva u svakoj tački.
  • 3 puta šira zona od centra sočiva ka periferiji.
  • Potpuna UV zaštita oka i okolnog tkiva.
  • Do 16% tanja u odnosu na Zeiss sferična lagerska sočiva.
  • Do 49% ravnija u odnosu na Zeiss sferična lagerska sočiva.

ZEISS ClearView sočiva dostupna su i u BlueGuard materijalu, u cilju smanjenja naprezanja očiju usled korišćenja digitalnih uređaja, pružanju veće zaštite i manje refleksije.

Lagerska su, ali definitivno nisu standardna.
Korisnici monofokalnih sočiva su potvrdili.

Za više informacija o proizvodu posetite zvaničnu ZEISS stranicu.