Prezentacije novih kolekcija

Grossoptic je kompanija koja u svojom širokom asortimanui kupcima nudi i veliki broj modela sunčanih naočara i dioptrijskih okvira najpoznatijih svetskih brendova.

Pored brenda „MAX“ koji je nastao u proizvodnom pogonu kompanije Grossoptic, ova kompanija je i distributer italijanske grupacije „Safilo“ pod čijim okriljem se nalaze brendovi poput: Carrera, Polaroid, Safilo, Fendi, Marc Jacobs, Hugo Boss, kao i mnogi drugi. Distributer je i španske grupacije „Etnia Barcelona“, nemačke „Menrad“ i japanske „Charmant“.

Tradicionalno se, kao i svake godine, u našoj kompaniji održavaju prezentacije novih kolekcija sunčanih naočara i dioptrijskih okvira brendova koje zastupamo. Ukoliko želite da svoju optiku opremite najmodernijim modelima za 2021. godinu, posetite nas na našoj adresi 13. oktobra 13, Umka, u periodu od 24. marta do 7. aprila 2021, svakim danom od 9 do 16 časova.

Dođite da uz prijatnu atmosferu i pridržavanje svih preporučenih epidemioloških mera, zajedno biramo neke od najatraktivnijih i najzanimljivijih modela za kolekciju leto 2021.

*Neophodno je zakazivanje dolaska zbog pridržavanja mera bezbednosti*

 

grossOptic max maxbrend sunčanenaočare