MAX

MAX je brend koji je nastao u proizvodnom pogonu kompanije Grossoptic

„MAX“ odlikuje jedinstvenost kolekcije, svedeni tonovi, kao i širok spektar modela koji odgovaraju svim generacijama. U okviru MAX kolekcije možete pronaći modele za decu, za mlade, za ozbiljne i poslovne klijente, kao i za klijente u zrelom dobu.

Safilo

Safilo je svetski lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji sunčanih naočara, optičkih okvira, sportskih naočara i srodnih proizvoda.

Zahvaljujući snažnoj majstorskoj ekspertizi koja datira iz 1878. godine, Safilo pretvara svoje dizajne u visokokvalitetne proizvode prema italijanskoj tradiciji.

Kompanija Grossoptic distribuira sledeće brendove grupacije Safilo:

Osnovni brendovi:

Carrera, Polaroid i Safilo

Licencirani brendovi:

Boss, Eyewear by David Beckham, Fossil, HUGO, Etro, Levi’s, Love Moschino, Marc Jacobs, Moschino, Pierre Cardin, Tommy Hilfiger, Carolina Herrera, DSQUARED2, Isabel Marant, M Missoni, Missoni, Prive Revaux, Seventh Street by Safilo, Tommy Jeans.

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona izrađuje naočare od prirodnih materijala, i koristi sočiva od mineralnog kristala.

Mineralna sociva Barberini napravljena od cistog kristala ,najnaprednija na svetu, su otporna na udarce, grebanje, visoke temperature, statički elektricitet i sadrže tri sloja antirefleksa.

Umetnost, kultura i kreativnost nadahnjuju njihove živopisne dizajne i način kako da bolje vidimo svet.

Njihovo iskustvo i znanje protežu se preko 70 godina unazad. Već 20 godina koriste se zanatskim tehnikama kako bi stvorili najkvalitetnije naočare na tržištu. Etnia Barcelona izaziva sve da se izraze neustrašivo. Oni su boja, umetnost i kultura – ali više od svega, oni su grad koji je pun života – Barselona. Rad sa prirodnim materijalima poput pamuka, drveta i stakla, osigurava maksimalnu udobnost i optimalno vizuelno iskustvo. Kvalitetni materijali produžavaju životni ciklus njihovih proizvoda. Njihova trajnost doprinosi smanjenju ljudskog uticaja na životnu sredinu.

Charmant

Njihovi koreni pronikli su u Japanu, zemlji koja je raznolika koliko i fascinantna, gde je CHARMANT grupu osnovao Kaoru Horikava 1956. godine.

Iako danas posluju globalno, ostaju verni izvornim japanskim vrednostima. Njihovu korporativnu filozofiju i proizvodni etos vode ove vrednosti, osiguravajući da preciznost i kvalitet uvek budu prvi prioritet u svemu što rade.

Charmant brendove koje možete pronaći u ponudi kompanije Grossoptic su: Esprit, Elle, Charmant Titanium Perfection i Charmant Z.

Menrad

1896. zlatar Ferdinand Menrad osniva svoju firmu “Württembergische Optische Industrie-Anstalt Ferdinand Menrad” u Švebiš Gmindu, koja kasnije postaje grupacija i trenutno obuhvata osam brendova: Menrad, Blueberry, BOGNER, Davidoff, Jaguar, Joop!, Morgan, Revo.

Komapnija Grossoptic bavi se distribucijom brenda Jaguar.

Kolekcija JAGUAR naočara ogleda se u jedinstvenoj eleganciji po uzoru na dizajn sportskog automobila JAGUAR. Dizajnerski put od automobila do naočara je usko povezan. Sličnost je vidljiva u detaljima od karbonskih vlakana, drvnih zrna i kvalitetnih materijala koji karakterišu kolekciju. Oblici sočiva se blisko vezuju sa dizajnerskim jezikom automobila, kao i prenosi boja koji dodatno dodaju JAGUAR-ovu magiju ovim okvirima, čineći ih zaista poželjnim proizvodima za muškarce.

For Art`s Sake

For Art`s Sake jedan je od najvećih i najuzbudljivijih brendova naočara koji je osnovan u Londonu 2016.godine.

Zahvaljujući strategiji kreiranja brenda koja kombinuje luksuz sa kvalitetnom ručnom izradom, FAS je postigao neverovatan uspeh za samo nekoliko godina svog postojanja.

Prepoznatljiv po svojim smelim detaljima, FAS je brend čiji su modeli „dizajnirani za uživanje“.