ZEISS – Презентација на новото портфолио

Една од најкорисните работи кои можете да си ги овозможите за Вас и за Вашите вработени е едукацијата и поддршката во областа на која работите заедно.

Неодамна добри вести и пријатен пречек во хотелот Лимак во Скопје ги дочекаа сите наши партнери од Македонија кои сакаа да присуствуваат на презентацијата на технологијата Luminance Design, подобреното портфолио на акции на ZEISS како и новата генерација на фотохроматски стакла.

Регионалниот менаџер за обука на ZEISS за Источна Европа – Марио Лекиќ, одржа уште едно одлично интерактивно предавање на кое присутните имаа можност да поставуваат прашања и да разменат меѓусебни искуства.

       

Би сакале да им се заблагодариме на сите што не посетија уште еднаш за фантастичниот одзив и се надеваме дека оваа вечер и за Вас беше корисна и пријатна!

Заедно растеме и учиме.

Ваш Grossoptic.