Среќен роденден Zeiss!

Компанијата ZEISS секогаш настојувала да го обезбеди најдоброто визуелно искуство на своите корисници кои секојдневно се соочуваат со предизвиците кои ги носи новата епоха.

Денес, нејзините вработени, соработници и партнери успешно го прославуваат 175-от роденден, со желба нивната радозналост, посветеност и прецизност да останат главен извор на инспирација.

За повеќе интересни приказни за ZEISS – овото патување низ историјата и предизвиците кои ги носи самата индустрија посетете ZEISS#175.