ReNu® MultiPlus

ReNu® MultiPlus е раствор за целосно одржување на меките контактни леќи, вклучувајќи ги тука и силикон-хидрогел леќите.

Ги чисти и ги исплакнува леќите исклучително ефикасно врз основа на единствената формула која се состои од Poloxamine, Hydranate i Dymed.

Poloxamine – ги отстранува липидите и наслагите од околината и ја зголемува влажноста

Hydranate – ги отстранува протеините и наслагите што се акумулирале со текот на времето

Dymed – ги уништува микроорганизмите на леќата

Достапен во пакувања од 360 мл и 120 мл.

Соржи и касета за складирање на леќите.

Слични производи