BOSTON Simplus

BOSTON Simplus – повеќенаменски раствор за секојдневно одржување на гас пропустливите и тврдите контактни леќи.

Наменет е за чистење, дезинфекција, складирање и отстранување на протеини од леќата

Достапен е во пакување од 120 мл.

Содржи и касета за складирање на леќите.

Слични производи