BOSTON Advance Conditioner

BOSTON Advance Conditioner – раствор за складирање на гас-пропустливи и тврди контактни леќи.

 

Содржи патентиран систем за апсорпција кој ги смирува очите и обезбедува удобно носење контактни леќи

Системот за двојна дезинфекција што обезбедува одлична заштита од штетни микроорганизми

Достапен е во пакување од 120 мл.

Слични производи