featured image Назад на Прогресивни стакла

Прогресив Indoor HD

Прогресив Indoor HD е наменет за употреба во затворен простор. Има задоволителна ширина на видното поле за далечина и исклучително широко и пријатно поле за близина. Овозможува одличен вид и максимална удобност при читање, работа на компјутер, занаетчиски и слични активности во затворен простор.

Прогресив Indoor HD е развиен и усовршен за да се зголемат визуелните зони за близина, а концентрацијата на несакани пречки е минимизирана. Поради својот унапреден дизајн, се карактеризира со лесно навикнување и одлична удобност.

Естетика

Уреди за дигитално читање

Спорт

Возење

За сите активности

Активности на отворено

Активности во затворено-канцеларија

Прогресив Indoor HD може да се нарача и со индивидуални параметри.