featured image Nazad na Progresivna sočiva

Progresiv Individual

Progresiv Individual idealno je rešenje za osobe koje žele da imaju dioptrijska sočiva potpuno prilagođena svojim potrebama. Uzimajući u obzir veliki broj podataka i parametara u pripremi, dizajnu i izradi sočiva, dobija se jedinstveni progresiv u potpunosti prilagođen individualnim potrebama korisnika.

Tri osnovne karakteristike Individual progresivnog sočiva su optimizacija vidnog polja, estetski razvoj sočiva i potpuno personalizovan dizajn.

Individual dizajn omogućava da aberacije pomerimo ka zonama koje oko ne koristi kako bi dobili optimizovano vidno polje i jasan vid. Postavljanjem zona aberacija van vidnog polja kreira se sočivo sa većim vidnim poljem u odnosu na standardna FreeForm progresivna sočiva.

Progresiv Individual koristi napredne algoritme i podatke o obliku i načinu nošenja okvira kako bi dobili najbolje estetsko rešenje. Ova progesivna sočiva koriste tačne podatke o okviru i načinu nošenja okvira, te su tanja i estetski lepša od sočiva koja se izrađuju prema standardnim parametrima.

Tehnologija Individual uzima u obzir aktuelne potrebe korisnika koji traže proizvode u skladu sa svojim životnim stilom. Zbog toga Individual podrazumeva tehnologiju koja nudi dizajn prema potrebama korisnika.

Karakteristike:

Maksimalna širina vida u bočnim delovima sočiva

Maksimalna zona za daljinu i srednje udaljenosti

Eliminiše efekat ljuljanja

Brzo navikavanje na sočivo

Potpuni komfor

Najbolja estetika

Prilagođeno okviru

Prilagođeno načinu nošenja okvira

Prilagođeno životnom stilu

Individual sočiva namenjena su korisnicima koji traže progresivna sočiva sa najboljim performansama.

Obrazac za poručivanje