featured image Nazad na Progresivna sočiva

Progresiv Office Plus

Svakodnevni rad na računaru uzrok je bolova u vratu i leđima zbog nepravilnog položaja tela, vrata i glave u toku rada.

Osobe koje većinu svog radnog vremena provode za kompjuterom mogu osetiti bol u glavi, nelagodu prilikom gledanja u ekran i nejasan vid posle određenog vremena.

Office Plus progresivna sočiva su specijalno dizajnirana za upotrebu u kancelariji i dugotrajan rad na računaru. Ova dioptrijska sočiva omogućavaju jasan pogled na malim udaljenostima uz prirodan položaj glave i tela.

Face Fit - Za unapređenje karakteristika ovog dioptrijskog sočiva u izradi se koriste prosečne vrednosti pantoskopskog ugla, zakrivljenosti dioptrijskog rama i zadnje verteks distance.

Kako bi se postigla bolja percepcija radnog prostora, postoje tri tipa Office Plus progresivnog sočiva. Svaki od njih pruža veći komfor i jasan vid uz ugodan položaj glave, vrata i tela.

Jasan pogled na malim udaljenostima

Omogućen prirodan položaj glave i tela

Za dugotrajan rad na računaru i čitanje

Optimizovan za različite udaljenosti

Nizak nivo aberacija

Dizajn, komfor i performanse Office Plus dioptrijskog sočiva mogu se dodatno unaprediti uvođenjem individualnih parametara. Uzimajući u obzir podatke odabranog dioptrijskog okvira i jedinstvenih parametara korisnika, dobija se dioptrijsko sočivo unapređenih optičkih karakteristika.