featured image Nazad na Progresivna sočiva

Progresiv Optima DualDigital X

Optima Dual Digital X progresivna sočiva dizajnirana su da se prilagode zahtevima modernog digitalnog doba i potrebama aktivnih presbiopa koji zahtevaju jasan i stabilan vid u veoma dinamičnom okruženju današnjice.

Jedinstven dizajn baze ovog progresivnog sočiva daje superioran komfor u zoni za blizinu i čitanje. Korišćenje perifernog vida, redukovanje „plivajućeg efekta” i nizak nivo ukupnih aberacija dodatne su prednosti ovog inovativnog dizajna.

Varijabilna bazna krivina - jedinstven dizajn obe strane sočiva daje idealnu površinu progresiva izvanrednih optičkih karakteristika na svim udaljenostima.

Face Fit - Za unapređenje karakteristika ovog dioptrijskog sočiva u izradi se koriste prosečne vrednosti pantoskopskog ugla, zakrivljenosti dioptrijskog rama i zadnje verteks distance.

U poređenju sa standardnim progresivima, sočiva sa varijabilnom bazom su tanja i lakša i pružaju šire vidno polje na svim udaljenostima.

Optima Dual Digital X progresivna sočiva namenjena su aktivnim korisnicima koji žele jasan vid u svim prilikama, i pružaju maksimalan komfor i estetiku bez obzira na jačinu dioptrije.

Široko vidno polje na svim udaljenostima

Unapređena zona za čitanje

Stabilnost i smanjen „plivajući efekat”

Bolja percepcija predmeta u prostoru

Tanja i lakša sočiva

Laka adaptacija

Dizajn, komfor i performanse Optima Dual Digital X dioptrijskog sočiva mogu se dodatno unaprediti uvođenjem individualnih parametara. Uzimajući u obzir podatke odabranog dioptrijskog okvira i jedinstvenih parametara korisnika, dobija se dioptrijsko sočivo unapređenih optičkih karakteristika.