featured image Nazad na Progresivna sočiva

Progresiv Maxima

Dinamičan način života, svakodnevno korišćenje digitalnih uređaja i savremenih tehnologija postavlja nove vizuelne potrebe. Naše oko je svakoga dana pred sve većim izazovom. Celodnevna upotreba mobilnih telefona i dinamičan život zahtevaju česte promene fokusa sa daljine na blizinu.

Maxima progresivna sočiva razvijena su da zadovolje potrebe svih korisnika, a posebno onih koji vode dinamičan život, u pokretu su i koriste digitalne uređaje tokom celog dana.

Optimalni vizuelni balans, stabilnost prilikom pokreta, trenutna adaptacija, brz fokus sa daljine na blizinu, kao i slobodniji pokreti oka, glavne su odlike Maxima progresivnog sočiva.

Face Fit - Za unapređenje karakteristika ovog dioptrijskog sočiva u izradi se koriste prosečne vrednosti pantoskopskog ugla, zakrivljenosti dioptrijskog rama i zadnje verteks distance.

Maxima progresiv je namenjen novim i iskusnim korisnicima, komforan i prijatan, dok je adaptacija trenutna. Idealan je izbor za svakodnevno nošenje. Maxima progresiv pruža maksimalne vizuelne performanse za dinamičan život.

Brz fokus sa daljine na blizinu

Optimizovano za pisane i digitalne medije

Široko vidno polje

Nizak nivo aberacija

Trenutna adaptacija

Stabilnost bez „plivajućeg efekta”

Dizajn, komfor i performanse Maxima dioptrijskog sočiva mogu se dodatno unaprediti uvođenjem individualnih parametara. Uzimajući u obzir podatke odabranog dioptrijskog okvira i jedinstvenih parametara korisnika, dobija se dioptrijsko sočivo unapređenih optičkih karakteristika.