featured image Nazad na Relax Liniju sočiva

Relax Sport

Bavljenje sportom, iz hobija ili profesionalno, pruža nam neke od najlepših momenata zabave. Kako bismo na najbolji način uživali u sportskim aktivnostima i postigli najbolje rezultate, neophodno je da dobro vidimo. Savršen vid daje nam osećaj sigurnosti i komfora.

Relax Sport su specijalno dizajnirana personalizovana sočiva namenjena za ugradnju u sportske i zakrivljene okvire.

Obezbeđuju dobar periferni vid, neophodan za dinamičan stil života i za sportiste. Smanjuju osećaj zakrivljenosti slike i tako redukuju bočne smetnje i proširuju vidno polje.

Face Fit - Za unapređenje karakteristika ovog dioptrijskog sočiva u izradi se koriste prosečne vrednosti pantoskopskog ugla, zakrivljenosti dioptrijskog rama i zadnje verteks distance.

Relax Sport je razvijen za sve ljubitelje sportskih aktivnosti koji žele da postignu savršen vid tokom uživanja u sportu. Ova sočiva dizajnirana su da unaprede komfor i kontrast kod svih vremenskih uslova i podloga na kojima se krećete.

Dizajn, komfor i performanse Relax Sport dioptrijskog sočiva mogu se dodatno unaprediti uvođenjem individualnih parametara. Uzimajući u obzir podatke odabranog dioptrijskog okvira i jedinstvenih parametara korisnika, dobija se dioptrijsko sočivo unapređenih optičkih karakteristika.