featured image Nazad na Relax Liniju sočiva

Relax Opensense

Najveći broj korisnika dioptrijskih naočara nosi monofokalna dioptrijska sočiva. Bilo da su to sočiva za dalekovidost, kratkovidost ili astigmatizam, neophodno je da obezbede jasan vid bez perifernih smetnji.

Relax Opensense su personalizovana dioptrijska sočiva koja pružaju jasniji vid u odnosu na standardna monofokalna sočiva i najbolje su rešenje za celodnevnu upotrebu. Obezbeđuju kvalitetan, oštar i jasan vid uz široko vidno polje bez deformacija slike u periferiji. Prijatna su za dugotrajno nošenje, a korisnici ih lako prihvataju.

Face Fit - Za unapređenje karakteristika ovog dioptrijskog sočiva u izradi se koriste prosečne vrednosti pantoskopskog ugla, zakrivljenosti dioptrijskog rama i zadnje verteks distance.

Relax Opensense sočiva najbolje su rešenje za osetljive korisnike koji imaju poteškoća pri navikavanju na nove naočare. Relax Opensense sočiva imaju univerzalnu primenu, adekvatna su za sve vremenske prilike i za nošenje tokom čitavog dana, kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru.

Dizajn, komfor i performanse Relax Opensense dioptrijskog sočiva mogu se dodatno unaprediti uvođenjem individualnih parametara. Uzimajući u obzir podatke odabranog dioptrijskog okvira i jedinstvenih parametara korisnika, dobija se dioptrijsko sočivo unapređenih optičkih karakteristika.