featured image Nazad na Drive Koncept sočiva

Progresiv Drive PRO

Današnji način života zahteva svakodnevnu vožnju koja često traje i po nekoliko sati. Uslovi za vožnju su promenljivi u zavisnosti od doba dana. U zahtevnim i promenljivim uslovima vožnje potrebni su jasan vid, dobar pogled na put, kontrolnu tablu i retrovizore.

Drive PRO su premijum progresivna dioptrijska sočiva, dizajnirana kako bi omogućila komforniju i bezbedniju vožnju. Nosiocu pružaju široku zonu za daljinu bez aberacija i jasan pregled retrovizora.

Drive PRO FreeForm progresivna sočiva, dizajnirana za uslove vožnje, izrađena su kombinacijom naprednih tehnologija i IDrive zaštitnog sloja koji umanjuje refleksiju i poboljšava kontrast.

Face Fit - Za unapređenje karakteristika ovog dioptrijskog sočiva u izradi se koriste prosečne vrednosti pantoskopskog ugla, zakrivljenosti dioptrijskog rama i zadnje verteks distance.

Široko vidno polje poboljšava vid na daljinu, čak i pri stalnim pokretima oka. Zona za daljinu proširena je na 180°, što omogućava pregled retrovizora. Zona srednje udaljenosti pruža jasan vid u predelu instrument table.

Drive PRO pruža vozačima:

Bolji kvalitet vida tokom noćne vožnje

Veća bezbednost tokom vožnje

Veći komfor

Manje naprezanje oka

Manji umor

Dizajn, komfor i performanse Drive PRO dioptrijskog sočiva mogu se dodatno unaprediti uvođenjem individualnih parametara. Uzimajući u obzir podatke odabranog dioptrijskog okvira i jedinstvenih parametara korisnika, dobija se dioptrijsko sočivo unapređenih optičkih karakteristika.

*Drive PRO progresivna dioptrijska sočiva poručuju se isključivo sa IDrive zaštitnim slojem.