featured image Назад на Sunglass стакла

Mirror – ефект на огледало

Ефектот на огледало - Mirror им дава на вашите стакла атрактивен и модерен изглед. Шест модерни нијанси се достапни. Тоа помага да се заштити окото од сончева светлина, како и од разни несакани рефлексии.

Покрај транспарентните материјали, може да се нанесе и на фотосензитивни и поларизирани стакла. Се нанесува во комбинација со антирефлексен слој од внатрешната страна на стаклата со цел да се елиминира рефлексијата и да се добие подобра удобност при носење.

Silver Mirror

Red Mirror

Green Mirror

Gold Mirror

Yellow Mirror

Blue Mirror

**Примероците за боја прикажани на страницата се само пример и најблизок приказ на боите што ги нудиме