Усовршувајќи се, ние го развиваме нашето професионално портфолио.

Ние се предизвикуваме себеси да бидеме побрзи, посилни и поуспешни.

Преку соодветна поддршка, динамика на обврските што ги носи секој наш ден, создаваме заедничка одговорност и пријатно опкружување кое носи подобро утре за сите нас.

Заедно го создаваме Grossoptic.

Нашите главни вредности

Професионален предизвик

Доколку сакаме да напредуваме и да бидеме подобри, потребно е да учиме од луѓе кои навистина имаат што да ни понудат ...

Усовршување

Во секој од нас постојат скриени светови. Потенцијал над секое објаснување и дефиниција ...

Одговорност

Во моменти кога мислиме дека нема надеж, ќе се појават луѓе кои нè чуваат и внимаваат. Тие се грижат за нас.

Пријатно опкружување

Постојат луѓе кои носат одредени емоции на апсолутно поинаков начин од сите други околу нив. Луѓе околу кои сакаш да бидеш. Околу кои се чувствуваш пријатно ...

Вашата работа не е на списокот?

Доколку, според вашите препораки и искуството што го имате, во моментов нема соодветен оглас, а сепак сметате дека сте вистинскиот избор за нас, испратете ни го вашето CV по е-пошта.