featured image Назад на заштитни слоеви

Обоени диоптриски стакла

Органските рецептурни стакла се бојат во низа модерни бои. Тие можат да бидат целосно обоени или градасол, со различен процент на затемнување.

Програма на бои:

G-15 25%

G-15 50%

G-15 75%

Grey 25%

Grey 50%

Grey 75%

Brown 25%

Brown 50%

Brown 75%

Pink 50%

Red 50%

Lavander 50%

Orange 50%

Yellow 50%

Blue 50%

Green 50%

Chocolate Brown 50%

Ray Ban 25%

Ray Ban 50%

Ray Ban 75%

G-15 75-0%

Grey 75-0%

Brown 75-0%

Ray Ban 75-0%

** Примероците со бои прикажани на сајтот се само пример и најблизок приказ на боите што ги нудиме