Centrostyle е италијанска компанија која работи повеќе од 40 години на светскиот пазар, а нејзините производи се присутни на сите 5 континенти.

Centrostyle нуди иновативни високо квалитетни решенија во секторот за оптика, и со помош на широка мрежа на дистрибутери, снабдува оптички продавници ширум светот.

Глобалниот успех и децениското присуство се должат на високиот квалитет, широкиот асортиман и иновативните решенија.

Grossoptic како регионален партнер ги снабдува своите клиенти со производите на Centrostyle веќе 25 години.

Centrostyle каталог